Om oss

Välkommen till Brandon Städ!

Jag som driver Brandon Städ heter Sanela Huseinovic. Efter att ha arbetat flera år i ett större städbolag, med sina orealistiskt pressade tidsscheman och opersonliga kontakter mellan kund och städare, kände jag att mina ambitioner och visioner kom bättre till sin rätt i en egen verksamhet. Därför startade jag 2009 städföretaget Brandon Städ. Idag kan jag, i dialog med mina kunder, utforma städningen så att den lever upp till den standard och de höga krav som jag vill stå för och leverera.

Att få uppdraget att städa på er arbetsplats, lokal eller hemma hos er, ser jag som ett förtroende som i sin tur kräver ett personligt engagemang. Därför är en viktig princip för mig att man som kund hos Brandon Städ alltid har en och samma person som städar hos sig.

När det kommer till personal och noggrannhet så är mina anställningskrav höga och jag är själv delaktig i varje kundrelation och övervakar varje uppdrag. Kontakta gärna mig om ni har några frågor om företaget eller är intresserade av städhjälp.

Ni hittar all kontaktinformation här.